Teas & Beans

Het brede assortiment van Clubizz is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Van de bijzondere kop koffie van Pelican Rouge tot aan de smaakvolle thee van Teastreet. Onze verse smoothies en gezonde dranken geven u een vitamine boost. De focus ligt op gezond en smaakvol. 

Ons voedingsassortiment is erg divers. Van een uitgebreide lunch tot aan quick foods in de coffee corner. Ons gehele assortiment is vers voor u bereid. Bekijk hier alvast de drankenkaart van Clubizz.

Alles is te bestellen met de Personal Service App

Koffie

Koffie verbindt mensen, stimuleert de geest en optimaliseert de focus. Wij hebben de beste koffie voor u geselecteerd. De bereiding krijgt de volle aandacht die het verdient. Eerlijke handel vinden wij erg belangrijk. Daarom kopen wij verantwoord onze koffiebonen in. Wij hebben nadrukkelijk gekozen voor Pelican Rouge. Pelican Rouge is een compleet koffieconcept waar kwaliteit en smaak voorop staan. Alleen deze elementen resulteren in de ultieme koffiebeleving.

 

Beverages

Gezonde producten

Bij Clubizz vinden wij gezonde producten belangrijk. Gezonde voeding en dranken zorgt voor een betere productiviteit. Met ons brede assortiment van smaakvolle dranken maken we het erg eenvoudig om gezond de dag door te komen.

Bij Clubizz worden er heerlijke smoothies geserveerd. De smoothies worden vers voor u bereid of u kunt een smoothie proberen van MySmoothie. De smoothies worden in meerdere smaken aangeboden.
Naast ons brede assortiment van smaakvolle smoothies bieden wij ook Coconut Water aan. Coconut Water bevat veel mineralen, vitaminen en elektrolyten. Het is de uitstekende leverancier van energie.
Met de vitaminwaters van Sourcy-Vrumona, de Aloë Vera drinks, de Feel Good dranken en de soda’s van Berrywhite is ons drankenassortiment compleet.

Thee

De kwaliteit van onze thee is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze koffie. Thee van Teastreet bestaat uit pure of blend thee. Teastreet werkt alleen met de beste kruiden, theesoorten en smaakmakers. De keuze uit verschillende theesoorten en smaken zorgt ervoor dat de thee perfect aansluit bij uw stemming en het moment. Met het brede assortiment heeft u altijd de thee naar wens. Elke smaak heeft een andere functie en roept een ander gevoel op.

Fresh Food

Quick foods

Ons food aanbod is vers, gezond en smaakvol. Bij Clubizz kunt u terecht voor ambachtelijke sandwiches, dagverse soepen en homemade salades. Ook bieden wij verfrissende tussendoortjes aan zoals yoghurt met gezonde toppings of huisgemaakte cookies.

Luxe ontbijt, lunch & diner

Voor een uitgebreid ontbijt, lunch of een heerlijk diner, bent u van harte welkom in ons restaurant. Hier werken wij met uitstekende combinaties van seizoensgebonden ingrediënten. Ook kunt een keuze maken uit onze lunchkaart. Als afsluiting van uw dag, kunt u een avond culinair genieten in ons restaurant. Uw diner wordt bereid met dagverse producten.

Maandag t/m vrijdag: 06:00 – 10:00 uur
Zaterdag: 07:00 – 10:30
Zondag: 07:30 – 11:00 uur.
Maandag t/m zondag: 11.30 – 17.30
Maandag t/m zondag: 17:30-21:30

Heineken Logo my-smoothie-logoberrywhite-logo-300x79 Vrumona Logo mycoco logo Logo Teastreet Feel-Good-Drinks-logo1220 logo Aloes by fcb pelican_rouge_logo_detail