Ontmoeten

Alle soorten bijeenkomsten zijn online te boeken via www.regardz.nl. Te vinden onder de naam Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Ontmoeten kan bij Clubizz in elke vorm u wenst. Bij Clubizz kunt u een ruimte huren voor vergaderingen, congressen en zelfs voor feesten of partijen. Van twee tot duizend gasten, de meeting rooms zijn erg verschillend in oppervlakte. Stuk voor stuk zijn de ruimtes strak ingericht, met daglicht en met comfortabel meubilair. De ligging van Clubbiz biedt de perfecte mogelijkheid voor het organiseren van internationale bijeenkomsten.  

Vergaderen

Uw vergadering staat centraal

Wilt u vergaderen op een unieke en centrale locatie? Bij Clubizz kunt u terecht voor een vergadering op maat.

Op de eerste verdieping bevinden zich negen verschillende modern ingerichte meeting rooms. Ook zijn er vier meeting rooms voor maximaal vier personen, uitstekend voor een kleine bespreking of een sollicitatiegesprek. Alle ruimtes bevatten audiovisuele middelen. Onze faciliteiten kunnen worden aangesloten op alle laptop merken en dergelijke.

Clubizz vergaderstoel

Comfort is erg belangrijk voor de stimulatie van productiviteit. Daarom hebben wij de Clubizz vergaderstoel zelf ontworpen, zo kunnen wij garanderen dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw vergadering.

Vergaderarrangementen

U heeft de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Van een 2-uurs vergaderarrangement tot een 32-uurs vergaderarrangement. Wij maken graag gebruik van onze expertise, services en faciliteiten om uw vergadering zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Trainen & Opleiden

Trainen

Om de concentratie tijdens een training te verhogen is er bij Clubizz veel daglicht aanwezig. Daarbij kunt u tijdens de pauze een heerlijke wandeling maken in Overschiese plas. De meeting rooms zijn uiteraard voorzien van alle benodigdheden voor een succesvolle bijeenkomst. Van audio en visuele middelen tot aan een heerlijk en gezond ontbijt-, lunch-, of dinerbuffet.

Opleiden

Zowel een opleiding geven als bijwonen is bij Clubizz een aanrader. Er is een variëteit aan aanbod van meetingszalen. De grootte van de ruimtes is tevens aanpasbaar door middel van onze schuifwanden. Voor een grote of kleine bijeenkomst, wij voldoen aan uw wens. Wanneer u nog moet voorbereiden voor uw training of opleiding, bent u van harte welkom in het restaurant of de coffee corner. Hier kunt u een dag flexwerken.

Congressen

De meeting rooms

Naast vergaderruimtes biedt Clubizz ook grote ruimtes aan. De ruimtes zijn perfect geschikt voor één- of meerdaagse congressen. De meeting rooms kunnen volledig naar uw wens worden ingericht. Wij hebben elke mogelijke opstelling voor u klaar staan. Met behulp van onze mobiele wanden kunnen wij met gemak een nog grotere ruimte voor u creëren. De grootte van de ruimtes variëren van 50 m² tot 300 m². Tot wel 300 personen kunnen wij hier verwelkomen.

Culinaire wensen?

Tijdens uw congres staat onze keukenbrigade voor uw culinaire wensen klaar. Onze Chef-kok en zijn team zorgen voor een smaakvolle catering waarmee wij het uw gasten naar de zin maken. Onze keukenbrigade heeft vele jaren ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen.

Wij hebben een aantal keuzes uit arrangementen alvast voor u samengesteld, uiteraard zijn deze arrangementen aan te passen naar uw persoonlijke wens.

Evenementen

Vieren met een internationale allure

Bij Clubizz kunt u terecht voor een onvergetelijk evenement. Clubizz staat garant voor een prachtig evenement in een bijzondere omgeving met internationale allure. Hier kunnen wij evenementen houden tot wel 1000 personen. Wij bieden speciale arrangementen aan voor intieme en gezellige bijeenkomsten.

Ligging

De ideale ligging van Clubizz, tegenover het Rotterdam The Hague Airport, maakt Clubizz een perfecte locatie om internationale evenementen te hosten. Tevens ligt Clubizz direct naast de A13 en vlakbij de A20.

Overnachten

Op de locatie, in de omgeving en in de stad Rotterdam is er altijd wat te beleven. Ideaal om uw evenement te combineren met een overnachting in ons Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

CLUBIZZ Let’s Meet Again!