Over ons

Clubizz is de centrale plek tegenover het Rotterdam The Hague Airport, waar u kan flexwerken, ontmoeten, vergaderen, congressen of vieren. Ook kunt u terecht bij Clubizz voor een heerlijk en gezond ontbijt, lunch of diner. Even ontspannen onder het genot van een heerlijke kop koffie van Pelican Rouge, een heerlijke kop thee van Tea Street of liever een vitamine boost met onze smaakvolle smoothies. Met ons unieke services voelt u zich helemaal op uw gemak! Wanneer u een overnachting wenst, biedt Clubizz u sfeervol ingerichte hotelkamers.

Visie: Alles draait om mensen

Alles draait om mensen die elkaar ontmoeten en samen nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Samen geeft niet alleen energie, maar ook synergie. Mensen de ruimte geven is wat ons inspireert. We geloven in de toenemende behoefte aan en kracht van ontmoetingen. De digitale revolutie heeft mensen wereldwijd met elkaar verbonden. Communicatie is nog nooit zo efficiënt geweest en de wereld is nog nooit zo compact gebleken. Communicatie vraagt om een ontmoeting, overleg vraagt om een vergadering en mobiliteit vraagt om comfortabele werkplekken met optimale voorzieningen. Ontmoetingen geven intensiteit aan de relatie. Wij willen graag een belangrijke bijdrage leveren aan die ontmoeting. Wij geloven in een toekomst van ontmoeten, delen, en verbinden van mens tot mens. Human to Human is het nieuwe
Business to Business.

Luc van Bussel, Founder

Missie: Er is geen reden meer om te vertrekken

Hoe lang u ook bij ons blijft, u vindt altijd de juiste voorzieningen om te werken, elkaar te ontmoeten, te ontspannen en zelfs te overnachten. Van inspiratie door de ambiance, tot de producten en diensten die zijn afgestemd op de wensen van de flexibele en mobiele gast. Onze dienstverlening geeft geen enkele reden om weer te vertrekken. Onze aandacht voor extra wensen zorgt ervoor dat onze gasten niets zullen missen. Onze zorg is nooit klaar. Samen met het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn we trots op ons gastgeverschap.

Doel: Totaaloplossing

In de markt waar mensen steeds mobieler worden en waar flexwerken niet meer weg te denken is, willen wij ons onderscheiden. Clubizz als totaaloplossing. Zo willen wij graag gezien worden. Een organisatie waar over alles is nagedacht om u te ontzorgen. Met onze uiteenlopende services en met ons brede aanbod van werkplekken geven wij u de ruimte. Alle ruimtes zijn van alle gemakken en techniek voorzien. Met onze Personal Service App heeft u toegang tot alle producten, diensten en services. Van slapen tot werken en van een heerlijk diner tot het faciliteren van een congres.

Niets ontbreekt aan welke vorm van verblijven u ook wenst.

Clubizz is onderdeel van:

Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel

Clubizz bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van het Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel. Het hotel is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd. Verrassend aan het hotel is dat het grenst aan een prachtig natuurgebied, waardoor u de Randstad even vergeet. Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft een natuurlijk ontwerp en interieur. Het hotel heeft een uiterst centrale ligging naast het Rotterdam The Hague Airport en naast de A13, wat het hotel aantrekkelijk maakt voor (zakelijke) reizigers.

Regardz.nl

Clubizz is aangesloten bij Regardz.nl. Regardz.nl is het boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten buiten de deur. Het is de plek waar eenvoudig en snel alle mogelijkheden voor bijeenkomsten te zien en te kiezen zijn. Het nieuwe boekingsportal waar real-time bijeenkomsten geboekt kunnen worden. De customer service van Regardz zorgt samen met u voor een unieke en bijzondere bijeenkomst volledig ingericht naar uw wens.

Clubizz stelt u graag voor aan:

Luc van Bussel

Oprichter Clubizz Nederland

Luc van Bussel

E-mail: luc.vanbussel@regardz.nl

Dave Plasmijer

Clubizz Manager

Clubizz Let’s Meet Again!