Services

Clubizz biedt unieke services aan, daarmee ontzorgen wij u. De services zijn gericht op het optimaliseren van uw werk.

Zo hebben wij alle kabels in huis, heeft u nooit meer een lege telefoon en kunt u bestellen met uw smartphone. Ook kunt u bij Clubizz terecht voor het onderhoud van uw auto, een auto huren is bij Clubizz ook geen probleem. Tevens kunt u gebruik maken van de shuttle bus service naar het vliegveld.

Meer informatie over de services vindt u op deze pagina.

Air Charge

Air Charge

De Air Charge is gevestigd op de tafels van alle coupés van Clubizz. Plaats uw telefoon op de Air Charge, de Air Charge maakt contact met de accu van uw telefoon en uw telefoon begint met opladen.

All-Cables-Available-Service

All-Cables-Available-Service

Met All-Cables-Available-Service hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een vergeten oplader of een andere kabel. Bij Clubizz hebben wij alle kabels voor u beschikbaar.

Wi-Fi

Wi-Fi

Werken zonder internet is tegenwoordig een onbegonnen zaak. Uiteraard biedt Clubizz haar gasten snel en gratis Wi-Fi aan. Op elke tafel staat een bordje met de Wi-Fi loginnaam en wachtwoord.

JAMES Autoservice & Autohopper Autoverhuur

Clubizz biedt de JAMES Auto Service & Autoverhuur aan. Wanneer u gebruik maakt van de JAMES Auto Service krijgt u een was- en onderhoudsbeurt voor uw auto. Ook kunt u onder anderen terecht voor een APK keuring en voor uw banden en velgen. Vanaf Clubizz wordt uw auto gehaald en gebracht, in de tussentijd kunt u werken, vergaderen, congressen of genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. JAMES is beschikbaar voor particulieren en leaserijders.

Ook kunt u een auto huren bij Clubizz via Autohopper. Wij zorgen ervoor dat de auto klaarstaat op de gewenste tijdstippen.

JAMES is een merk-onafhankelijk en snel groeiend autobedrijf met bijna 60 vestigingen door heel Nederland. JAMES is aangesloten bij de BOVAG en gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Voor meer informatie kijk op: www.jamesautoservice.nl

U kunt bij de receptie van Clubizz vragen naar de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag verder!

SONAX Car Care

SONAX Car Care

Bij Clubizz kunt u ook uw auto laten wassen door de mobiele teams van SONAX Car Care.

White Shirt Service

White Shirt Service

Op een wit overhemd zijn er snel zichtbare vlekken gemaakt. Wanneer u op de valreep een nieuw wit overhemd nodig heeft, hebben wij een nieuwe voor u klaarliggen.

One-Night-Stay-Pack-Service

One-Night-Stay-Pack-Service

Met ons one-night-stay-package bieden wij u een volledig pakket aan met alle benodigdheden voor een overnachting. Van een tandenborstel tot een schoon slaaphemd. Alles wat u nodig heeft om de volgende dag fris de dag te beginnen.

Clubizz Personal Service App

De Personal Service App is de nieuwe manier van communiceren met de bediening. U kunt zich met de app inchecken bij Clubizz, de menukaart inkijken, bestellingen plaatsen en de rekening opvragen, ook kunt u vragen voor assistentie.

Om gebruik te maken van de Personal Service App dient u eerst de app te downloaden. Vervolgens kunt u de QR code op tafel scannen, uw rekening wordt dan gekoppeld aan de tafel waar u aan zit.

Nu kunt u aan de slag met de Clubizz Personal Service App.

De Personal Service App is te downloaden onder de naam Butlaroo en beschikbaar voor IOS en Android.

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel biedt de shuttle bus service aan. De bus rijdt van het hotel naar Rotterdam The Hague Airport en weer terug. Clubizz gasten kunnen hier gebruik van maken op maandag t/m vrijdag van 05:00 tot 23:00 uur.
Ook parkeren is geen probleem. De gasten van Clubizz hebben speciale plekken voor de deur van de ingang, dit is geheel gratis voor Clubizz gasten.
Clubizz is gemakkelijk te bereiken wanneer u minder goed te been bent. Het gebouw is voorzien van een lift.
Clubizz is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Clubizz ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent u met bus 33 richting Meijersplein Metro, binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover Clubizz.

Butlaroo Air-Charge-Logo James Auto ServiceSonax