Werken

Werken bij Clubizz ontzorgt u. Met ons assortiment van gezonde producten, uiteenlopende services, bijzondere gastvrijheid en comfortabel meubilair ligt de focus voor u enkel op het werk. Wanneer u op de valreep een vergadering wilt inplannen of overnachten zijn de mogelijkheden bij Clubizz onbeperkt. Wij assisteren u graag met elke wens u heeft. 

Flexwerken

Werkplekken

Clubizz is de ideale werkplek voor flexibele en mobiele (internationale) gasten. In het restaurant, in onze coffee corner, de lounge en onze nieuwe coupés. Op de begane grond vindt u het restaurant en de coffee corner, Teas & Beans. Op de eerste verdieping van het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel bevinden zich de vergaderzalen van Clubizz.

Ligging

Clubizz is gevestigd naast het Rotterdam The Hague Airport en vlakbij de snelwegen A13 en A20. Een uitstekende plek om te werken wanneer u bijvoorbeeld een vlucht gepland heeft staan of een internationale gast ontvangt. Clubizz is uniek gelegen in een schitterend natuurgebied en is comfortabel en sfeervol ingericht.

Service

Wanneer u aan het werk bent, wilt u alleen bezig zijn met uw werk. Clubizz neemt alle bijzaken voor u uit handen. Van een lekkere kop koffie tot een luxe ontbijt, lunch of diner tot aan een overnachting in ons hotel. Ook met onze extra services ontzorgen wij u.

Wees welkom! U kunt direct inloggen op ons snelle  Wi-Fi netwerk.

Spaces

Het natuurlijke ontwerp en het gebruik van veel daglicht maakt dat Clubizz de ideale plek is om te werken, ontmoeten, vergaderen, congressen en vieren.

Clubizz is onderverdeelt in drie ruimtes: op de begane grond vindt u de coffee corner en het restaurant. Op de eerste verdieping bevinden zich de vergaderruimtes. In alle ruimtes kunt de Personal Service App gebruiken, zo staat u altijd in contact met onze service medewerkers.

Coffee Corner

In de coffee corner worden heerlijke koffies van Pelican Rouge, thee van Teastreet, smoothies en verse quick foods geserveerd. Wanneer u onderweg moet, kunt u gebruik maken van ons Grab&Go concept. Bekijk hier alvast de drankenkaart van Clubizz.

Voor een comfortabele werkdag zit u in de coffee corner uitstekend! U kunt plaatsnemen op de enorme loungebank, op de luxueuze stoelen of aan een gezellige tafel aan het raam. De coffee corner kijkt direct uit op de lobby en is daarom de ideale werkplek voor wanneer u een afspraak gepland heeft staan.

Restaurant

Het restaurant heeft een erg modern en frisse uitstraling met een industriële touch. De zitjes in het restaurant zijn perfect voor een korte vergadering of een ontbijt, lunch of diner in privésfeer. Tevens is er op elke tafel van de coupés een Air charge gevestigd. U kunt daarmee draadloos uw telefoon opladen.

Meeting Rooms

De meeting rooms bevinden zich op de eerste verdieping, deze is te bereiken met de lift of met de trap. De meetingrooms hebben een natuurlijk ontwerp. Zachte kleuren zijn gebruikt om de zaal optimaal naar voren te laten komen. Elke ruimte heeft mobiele wanden waardoor alle zalen naar uw wens ingericht kunnen worden.

CLUBIZZ Let’s Meet Again!